"U MOJE VREME JE SVE BILO DRUGAČIJE" Leontina progovorila o ponašanju dece nakon MASAKRA na Vračaru!

Autor:

Zabava

14.05.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je progovorila o tragičnom događaju, ali i Evroviziji!

"U MOJE VREME JE SVE BILO DRUGAČIJE" Leontina progovorila o ponašanju dece nakon MASAKRA na Vračaru!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Leontina Vukomanović

Nakon tragedija koje su Srbiju zavile u crno, pevačica Leontina Vukomanović je progovorila o odrastanju i ophođenju prema učiteljima u njeno vreme i danas.

- U moje vreme je sve bilo drugačije. Nešto se učilo kod kuće, a nešto u školi. Nivo buke koji se danas čuje iz škola, nije postojao onda. Kad smo bili previše glasni, slali su nas na hor. Na roditeljima je da odaberu model vaspitanja, to je osnova svega - istakla je Leontina.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Leontina Vukomanović

Pevačica se osvrnula i na finale 67. Evrovizije, koje se održalo sinoć, a gde je naš predstavnik Luk Blek osvojio 24. mesto.

- To je šou koji se gleda u mojoj porodici. Ne očekujem preveliki kvalitet, već nešto što će zaseniti publiku. Juče sam se smešila, jer sam videla neke nastupe koji su me nasmejali. Sve osim prvog mesta je daleko, što se našeg nastupa tiče, nije važno ni koje je mesto. Veliki je uspeh stići do finala - dodala je Vukomanovićeva u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading