SUD DONEO PRESUDU! Halid Muslimović morao OVAKO da se iskupi bivšoj ljubavnici zbog optužbi da je NARKO DILER!

Autor:

Zabava

12.05.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da sud reaguje i rešava stvari između Halida i Sonje!

SUD DONEO PRESUDU! Halid Muslimović morao OVAKO da se iskupi bivšoj ljubavnici zbog optužbi da je NARKO DILER!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevač Halid Muslimović je pre nekoliko godina izjavio da je njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić narko diler, kao i da živi od socijale u Australiji. Okružni sud iz Prijedora je pevača obavezao da Sonji uputi javno izvinjenje, koje možete pročitati u nastavku ovog teksta:

Republika

Foto: ATA Images

Halid Muslimović

- Po presudi Okružnog suda u Prijedoru od dana 02.04.2023. godine, iako sam oslobođen novčane naknade od 5.000 konvertibilnih maraka, kazne za klevetu za koju je tužiteljica tražila po osnovu satisfakcije za nanesenu duševnu bol, te kako nije dokazala da sam je oklevetao u tom delu je tužiteljica odbijena. Kako sam ja putem postupka naveo, a što sam čuo, od saslušanog svedoka i drugih osoba iz Australije koji poznaju tužiteljicu, da je osuđivana kao narko diler, da je u Australiji na socijali i da je tri puta krivotvorila dokumente da bi uzela kredit na tuđa imena, te po pravosnažnoj presudi Sonji Bašić upućujem javno izvinjenje, radi sa moje strane prenošenja nečeg što nije tačno - poručuje Halid, a prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sonja Bašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading