POZNATA GLUMICA UHAPŠENA NA PROTESTU!

Autor:

Zabava

11.05.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavila se ulogama u filmovima koje generacije obožavaju, a svi pamte kako je vređala Novaka Đokovića!

POZNATA GLUMICA UHAPŠENA NA PROTESTU!

Foto: Shutterstock

Suzan Sarandon, poznata holivudska glumica, uhapšena je danas na protestu u Albaniju, gde se nalazi Kapitol države Njujork. Iako je puštena iz pritvora, zajedno sa ostalima koji su procesuirani, osvanule su fotografije njenog hapšenja. Kako prenosi "Pipl", ona je protestvovala kako bi se podigla minimalna zarada za radnike restorana koji daju napojnicu. 

- Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspešnim poslom - govorila je glumica na protestu. 

 

 

Nekoliko dana ranije učestvovala je i na protestu Udruženja pisaca Amerike. Suzan se proslavila ulogama u filmovima "Veštice iz Istvika", "Telma i Luiz", "Male Žene", "Maćeha", a pamtimo je i po ulozi u seriji "Prijatelji"

U žižu interesovanja domaće javnosti dopala je i zbog neopravdanih kritika na račun Novaka Đokovića, zbog kojih se kasnije izvinila. 

 

 

- Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi - obrazložila je glumica tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading