PREPOZNAJETE LI GLUMCA SA SLIKE? Danas je zavodnik za kojim LUDE naše pevačice, a evo kako je izgledao kao DEČAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi roditelji su poznati glumci, a on je pošao njihovim stopama!

PREPOZNAJETE LI GLUMCA SA SLIKE? Danas je zavodnik za kojim LUDE naše pevačice, a evo kako je izgledao kao DEČAK! (FOTO)

Foto: instagram.com/

Pavle Mensur

Mladi glumac Pavle Mensur, sin Srne Lango i Irfana Mensura, važi za jednog od glavnih zavodnika na našoj sceni. Dugo se pričalo o njegovom odnosu sa bivšom Uragankom Ksenijom Knežević, a na početku ove godine prekinuo je vezu sa lepom blogerkom Nastasijom Stošić. Pavle je pre nekoliko dana izazvao lavinu komentara kad je ispod vrele fotke Teodore Džehverović ostavio komentar "O.K.", zbog čega su mnogi počeli da ih spajaju.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pavle Mensur

Pavle je danas objavio dve fotografije na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Jednu iz detinjstva, drugu koju je nedavno uslikao, a naslov je zaintrigirao sve.

- U meni se bore dva vuka - napisao je Pavle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading