MAJKA SE PORODILA SAMA NA PODU TROŠNE KUĆE: Topalko progovorio o teškom životu svojih roditelja!

Autor:

Zabava

12.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Topalović je ispričao da ga je majka rodila između poslova na njivi i u štali, te da su u to vreme žene bile pravi junaci.

MAJKA SE PORODILA SAMA NA PODU TROŠNE KUĆE: Topalko progovorio o teškom životu svojih roditelja!

Foto: Instagram.com

Milan Topalović Topalko

Milan Topalović Topalko proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i danas živi lagodnim životom, punim plućima, a često se priseti kako je bilo njegovim roditeljima, koji su bili na rubu egzistencije.

Pevač je ispričao da ga je majka rodila između poslova na njivi i u štali, te da su u to vreme žene bile pravi junaci.

- Majka je muzla krave u podne, pa je osetila da će da se porodi i vratila se u kuću i rodila mene na podu. Moj otac je skupljao seno na livadi, čak i nije znao da će ona da se porodi, nije ga čak ni pozvala. Otišla je i obavila svoje kao pravi junak, to su žene neverovatne - prepričava Topalko, čija majka je, umesto bolnice, odabrala da se porodi na podu kuće, što on danas smatra lavovskim potezom, te joj je zahvalan na svemu što je učinila za njega i brata:

- Rođeni smo u staroj kući, to inače nije bila neka praksa u to vreme da se žene porađaju u kući, već su se bebe rađale u bolnicama, međutim, moje selo je bilo izuzetak. Tu još nije zavažilo to pravilo da se bebe rađaju u bolnicama. Mi smo poslednja generacija koja se tako rađala jer tamo više nema omladine.

Dalje Topalko ističe da mu nikad nisu bile bitne materijalne stvari.

S ponosom se prisetio svoje rodne trošne kuće u Trudovu u okolini Nove Varoši.

- To je planinsko selo planine Zlatar. Kad kažem selo, onda stvarno mislim na ona prava sela, kao moje. Ova sela u Šumadiji, Vojvodini, zapravo su varošica naspram mog, moje selo je pravo selo, što znači da čovek i dalje koristi konje za prevozno sredstvo i zimi, kad padne sneg, ide peške na skijama jer nema druge uslove - kaže Milan i otkriva da ga je majka lečila alternativnom medicinom iz prirode.

Republika

Foto: instagram milan topalovic

Topalko na Zlataru

- Moji roditelji su živeli kao seljaci, ljudi-stočari, kao i svi ljudi. Trenuci dodira s gradom bili su vrlo retki, čak nisu odlazili u bolnicu ni kad su bolesni. Majka mi je kasnije pričala da me je lečila kad me zaboli grlo, kad me zabole pluća, i tako dalje- ispričao je Topalko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading