"SPREMAM SE ZA OPERACIJU, IMALA SAM VEĆ TRI" Mami Kike Đukić se pogoršalo stanje, progovorila i o krvavom MASAKRU!

Autor:

Zabava

05.05.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša se oglasila i progovorila o svom lošem stanju!

"SPREMAM SE ZA OPERACIJU, IMALA SAM VEĆ TRI" Mami Kike Đukić se pogoršalo stanje, progovorila i o krvavom MASAKRU!

Foto: Printscreen/KlikTV

Kika Đukić

Nataša Đukić Veličković, majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić, je imala tri operacija, a sprema se za još jednu. Ona je ispričala kako se loše kreće otkad je ostala bez ćerke, za koju je i danas sigurna da nije digla ruku na sebe.

- Sve dok imam i poslednji atom snage, daću sve od sebe da izguram ovu priču i saznam šta se sa Kikom desilo. Istina je, meni je od Kikine smrti pao imunitet i jako se loše krećem. Spremam se za operaciju kuka, napokon sam došla na red... Na toj listi čekanja se bude i po pet godina. Imala sam već tri operacije. Pojavile su mi se ciste i konstatovano je da mi kukovi propadaju. Međutim, imam snage u sebi da istrajem i dalje  ispričala je ona.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nataša i Kika

Nataša je progovorila i o tragediji u OŠ Vladislav Ribnikar.

- Nijedan normalan čovek ne može da ostane imun na ovu temu. Ovaj monstruozni čin i ubiti ovoliko dece... Ne poznajem ih... Ne mogu... Nisam spavala od noćas, ne verujem da se ovo dešava u Srbiji. Roditelji, morate da vodite razgovor sa svojom decom, izdvojte barem pet minuta dnevno. Svi govore da su krive igrice, društvene mreže, ali verujte mi, evo, Kika je bila gejmerka i uvek je znala šta je stvaran i realan život - rekla je Nataša za Srbija Danas.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

OŠ Vladislav Ribnikar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading