ŠAVIJA OSTAJE BEZ OKA?! Starleta ne liči na sebe nakon zverskog prebijanja, zabrinuta za ono što sledi!

Autor:

Zabava

02.05.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša će danas biti operisana, a lekari se bore da joj sačuvaju vid usled ozbiljne povrede u predelu očne jabučice i preloma kostiju lica, dok bi bivši zadrugar trebalo da se preda policiji i bude saslušan u PU Sremska Mitrovica

ŠAVIJA OSTAJE BEZ OKA?! Starleta ne liči na sebe nakon zverskog prebijanja, zabrinuta za ono što sledi!

Foto: Instagram.com/natasa.savija

Starleta Nataša Šavija (35), koja je u noći između nedelje i ponedeljka završila u bolnici nakon što ju je navodno pretukao bivši zadrugar Stefan Karić (31), danas će biti operisana zbog fraktura lica i ozbiljne povrede oka za koje joj se lekari još bore, dok bi osumnjičeni, koji je od incidenta bio u bekstvu, danas trebalo da bude saslušan u PU Sremska Mitrovica.

Foto: Instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

 

Nakon što je 1. maja, oko 1.40 posle ponoći, s teškim povredama u predelu očne jabučice i prelomima kostiju lica, primljena u KC Vojvodina, Šavija se oglasila i otkrila detalje ovog nemilog događaja.


- Bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, tako da mi je iščupao ceo pramen, onda mi je lupio šamar, ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka. On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija - bila je jedna od prvih Natašinih izjava u nizu u kojoj je otkrila da može da ostane bez oka koje je usled udarca i fraktura lica potpuno zatvoreno, a zatim je nastavila da se oglašava na društvenoj mreži i tvrdi da neće dozvoliti da zlostavljač prođe sa nanogicom, već da će ga goniti dok ga ne otera na robiju.


- Tek posle današnje operacije će se znati kakve posledice će ovo brutalno prebijanje ostaviti na Natašino zdravlje. Prelomi će zarasti, ali lekari su najviše bili zabrinuti za njen vid jer joj je oko od siline udarca sve vreme zatvoreno, a i prelom jagodične kosti je mogao doprineti komplikacijama u tom predelu, o kojima ne može ništa konkretno da se tvrdi dok se ne izvede hirurška intervencija - ispričao je za naš list upućeni izvor.
S obzirom na teške povrede, za koje tvrdi da joj je naneo Karić, kao i da je ovaj već osuđivan zbog nezakonitog posedovanja oružja, Stefan bi, prema rečima advokata, mogao da zaglavi iza rešetaka i do pet godina.

Foto: Instagram.com/natasa.savija

 

 

Više puta smo pokušali da stupimo u kontakt s njim, ali je on prvo odbijao pozive, zatim se nije javljao da bi potom isključio telefon. On je takođe obrisao i profil na društvenoj mreži Instagram, dok njegov otac Osman Karić tvrdi da se njemu javio samo preko drugara i advokata, te da sve vreme dok je ovaj bio u bekstvu ni on nije znao gde mu se sin tačno nalazi.
Šavija se takođe nije odazvala na naše pozive, ali je putem društvene mreže podelila s javnošću sve u vezi s prebijanjem.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading