ZAVIRITE U KARIĆEVU VILU NA ZVEZDARI: Posetili smo njegovu spavaću sobu, ovde je odrastao, a tek da vidite detalje od KRISTALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika posetio je porodičnu vilu Karića na Zvezdari, ono što se u njoj nalazi naziva se suvi luksuz!

ZAVIRITE U KARIĆEVU VILU NA ZVEZDARI: Posetili smo njegovu spavaću sobu, ovde je odrastao, a tek da vidite detalje od KRISTALA! (VIDEO)

Foto: Republika TV, ST/N. Pančić, N. Mandić

Učesnik Zadruge  Stefan Karić živi u vili na Zvezdari, sa svojim ocem Osmanom Karićem i njegovom lepšom polovinom, suprugom Kristinom.

U porodičnoj kući Karića sve je maksimalno skockano, vrlo pedantno, a porodica ima i dva kućna ljubimca.

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

 

Osman i Stefan je našu ekipu prošetao doslovce celom kućom i mogli smo da vidimo svašta - od simptatičnih i smešnih detalja, do onih emotivnih i srceparajućih.

Prostorije su velike, komotne, a u kući je i nekolicina antikviteta koje daju poseban pečat porodičnom domu Karića. Luster nasred dnevne sobe je od kristala. 

 

Na polici preko celog zida nalaze se brojne knjige među kojima i ozbiljno političko štivo, kao i sabrana dela Vladike Nikolaja Velimirovića.

U istoj prostoriji na policama su porodične fotografije, uspomene i suveniri sa putovanja.

U uglu sobe nalazi se klavir, ali i stalak za kameru koju je zbog Stefanovog boravka u Zadruzi i mogućeg poziva, već pripremio njegov otac Osman.

Stefanova soba nalazi se na spratu vile i prava je, kako bi se reklo, momačka soba u kojoj dominiraju nijanse bele i sive boje, a nalepnice sa natpisom i grbom "Crvene zvezde", čiji je Karić varteni navijač, nalaze se svuda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading