SAM SE ODAO! Evo kad je poslednji put Stefan Karić bio ONLAJN - nakon ovoga mu se gubi SVAKI TRAG! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je nestao sa svih društvenih mreža i ugasio telefon, ali je juče koristio Vacap!

SAM SE ODAO! Evo kad je poslednji put Stefan Karić bio ONLAJN - nakon ovoga mu se gubi SVAKI TRAG! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Kako domaći mediji prenose, policija i dalje traga za Stefanom Karićem, koji je osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije. Ona se oglašavala iz bolnice, a nije ni demantovala, ali ni potvrdila navode da je na nju zverski nasrnuo bivši zadrugar, kako ne bi ometala istragu. Pre nekoliko sati je postavila slike koje su nastale samo 15 minuta nakon prebijanja, kad se ona vratila na svadbu u Vrdničkoj kuli, gde je i došlo do incidenta.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Sefan Karić i Nataša Šavija

Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom. Upravo slikano, a za stlom je bila prva faza, posle 15 minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih, jelte, grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke: "Ajde napolje, napolje", kao da sam ja nekoga tukla. A onda me jedan uhvatio za ruke, drugi za noge i tako me nosili kao svinju. I kao: "Hajde, gubi se odavde", bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu), i rekao im da ne rade to, da nije u redu i da on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me je otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vidi. A pri tom sam videla duplo, jer mi se spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici - napisala je Šavija u opisu ove objave.

 

 

Stefanu se od objavljivanja vesti da je Nataša pretuče gubi svaki trag. Obrisao je društvene mreže, na telefon se nije javlja, a potom ga je i ugasio. Jedini dokaz da je juče bio onlajn postoji na aplikaciji za dopisivanje Vacap, gde je poslednji put bio na mreži u 12:12 juče.

Republika

Foto: Printscreen

Stefak Karić poslednji put onlajn na Vacapu

Podsetimo, juče se oglasio i njegov advokat.

Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - izjavio je Karićev advokat za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

02.05.2023 13:21

Sta mislite zasto ga je Misica ostavila? Da ga je prijavila tatko I sin mu, Slatka Kris , Brka I Lazicka bi je samljele! Ali Joca je umakla u zadnjem trenutku! Ima Boga Karici, Ostrog je cudo??????