SEKA ALEKSIĆ ZBOG POKOJNOG VIDIĆA NAPRAVILA HAOS: Reči koje je javno uputila su sve šokirale!

Autor:

Zabava

29.04.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić u ratu sa tviterašima zbog Saše Vidića.

SEKA ALEKSIĆ ZBOG POKOJNOG VIDIĆA NAPRAVILA HAOS: Reči koje je javno uputila su sve šokirale!

Foto: E-Stock/Častav Vukojičić, ST/Vladimir Lukić

Nakon smrti kreatora Saše Vidića koji je preminio u 52. godini, na društvenim mrežama ređaju se neprimereni komentari ljudi koji se ne osećaju sa bolom porodice i prijatelja, što je njegovu nekadašnju saradnicu i prijateljicu Seku Aleksić duboko pogodilo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Seka Aleksić o Saši Vidiću

 

Pevačica se nakon njegove smrti nije oglašavala za medije, ali je sad putem Tvitera morala da reaguje zbog komentara izjava njenih kolega o modnom kreatoru koji ne prestaju.

- Da li je realno da Sašu Vidića ne ostavljate na miru? Čovek nije živ. Alo, sahranjen je. Da li ste realni da se bavite i dalje time šta je izjavljivao kroz život i objavljujete to…zamerate mu. Stidite se. I da, zabole me šta je ikada rekao bilo šta o meni. Ja sam to oprostila odavno, što se vi brinete za to?! Prestanite da urnišete mrtvog čoveka. Imajte bar malo dostojanstvo i pokažite da ste ljudi– napisala je Seka na Tviteru.

 

 

I dok su se jedni pitali ko je Saša Vidić i nastavili da ga prozivaju, bilo je i onih koji su se složili sa Sekom da poznati treba da prestanu da govore o kreatoru u negativnom kontekstu.

Ne, nego ćemo sada sve da objavljujemo što je ikada izjavio za bilo koga od nas kako bismo opravdali neke stvari. Ajde bre, palite. Ostavite čoveka na miru– odgovorila je Seka jednom od tviteraša.

Podsetimo, Saša Vidić premio je u 52. godini života, a kremiran i sahranjen na Novom groblju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
TD

30.04.2023 06:42

Prijateljica bi valjda znala u kakvom je stanju, pa bi mu priskočila u pomoć, dotična je bila iznenađena, a i nisu se čuli neko vreme, reče Seka.