PRVA STIGLA NA SAHRANU SAŠE VIDIĆA! Seka Aleksić se OPRAŠTA od dugogodišnjeg prijatelja i saradnika! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici je teško pala njegova smrt, a danas se prva pojavila na njegovom ispraćaju!

Sahrana sprskog kreatora Saša Vidića obavlja se danas na Novom groblju u 14 časova. Poznati kreator je preminuo u 53. godini života od sepse u KBC "Bežanijska kosa". Među prvima na ispraćuju pojavila se pevačica Seka Aleksić, koja je došla nešto oko 13 časova.

Kako je i sama shvatila, Seka je poranila, a došla je u pratnji Sašinog rođaka.

- Ja sam malo poranila - rekla je Seka, koja je ponela cveće.

Republika

Foto: republika

Seka Aleksić, kremacija Saše Vidića

Seku je teško pogodila smrt prijatelja i dugogodišnjeg saradnika, o čemu je govorila na Saboru narodne muzike preksinoć.

To je bio šok za mene. Stanislav i ja smo planirali stajlinge sa njim, čuli smo se pre 10 dana. Teško mi je zbog toga, u četvrtak je sahrana. Iznenada se desilo. Ja sam u kontaktu sa njegovim najbližim članom porodice, to mu je rođak, koji je u Beogradu. Stresno je i teško je. Skoro je bio pa sam. Pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je sve, pa i mene, ja sam mu uvek opraštala. Ja njega volim. BIo je na mojoj promociji, posle toga smo se viđali i čuli. Bio je dobar čovek, ali neshvaćen za ovo vreme - rekla je Seka za Republiku.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading