OGLASILA SE ROĐAKA SAŠE VIDIĆA: Otkrila da li je koristio NARKOTIKE pred smrt i zbog čega se UDALJIO od porodice!

Autor:

Zabava

26.04.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sašina rođaka je otkrila i da kreator nikada nije želeo da traži pomoć od porodice!

OGLASILA SE ROĐAKA SAŠE VIDIĆA: Otkrila da li je koristio NARKOTIKE pred smrt i zbog čega se UDALJIO od porodice!

Foto: ST-Dragan Kadić

Ispraćaj na kremaciju poznatog kreatora Saše Vidića održaće se u četvrtak, na Novom groblju. Vest o njegovoj smrti šokirala je reagion, kao i podatak da je poslednje dane proveo ozbiljno bolestan i sam, zaboravljen od svih.

Seka Aleksić je juče za Republiku otkrila da je kreator imao samo jednog rođaka sa kojim je bio blizak, a nakon njegove smrti oglasili su se drugi članovi porodice. Sašina rođaka je insistirala da ostane anonimna.

Republika

Foto: E stok, Novosti

Saša Vidić

- Saša je bio vrlo specifična osoba. Nekako je s godinama navikao na samoću i nije održavao kontakt s nama, koji smo mu bili najbliži rod. Mi smo sve informacije o njemu saznavali iz medija, ja sam se s njim povremeno čula. On čak ni sa svojim ocem Petrom, koji je preminuo prošle godine, nije razgovarao. Nisu bili u svađi, nego su se jednostavno udaljili. Najviše zbog posla i drugih obaveza. Voleo ga je, ali je to pokazivao na sebi svojstven način. I sve ove poznate ličnosti o kojima je negativno pričao i komentarisao ih u javnosti on nije mrzeo. To je bio njegov humor, ali mnogi su to pogrešno tumačili - priča rođaka i dodaje:

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić


Nikada nije hteo da priča o svom zdravlju, niti nam je tražio pomoć. Da nam se obratio, sigurno bismo mu pomogli. Najčešće se čuo s jednim našim rođakom, ali se ni njemu nije u poslednje vreme javljao. Od nas nije imao bliže. Nikada nam nije tražio novac, niti bilo šta. Previše je bio ponosan za tako nešto. Kao i svi, viđali smo po medijima i čitali da mu je bilo loše, ali mi tu nismo mogli ništa. Čuli smo od jednog njegovog poznanika da je poslednjih meseci bio čist i da se žalio na česte vrtoglavice. Ipak, organizam mu je očito bio uništen i to je dovelo do tragičnog kraja. Lekare i bolnice nikad nije voleo i zaobilazio ih je u širokom luku. Da je ranije potražio pomoć i dobio adekvatnu terapiju, možda ne bi došlo do svega ovoga. Ali sada je kasno da se priča o tome - završava Kurirova sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading