VODITELJKA PINKA POKAZALA MINI BIKINI: Vreli kadrovi Bojane Lazić bude maštu, izvajanom zadnjicom mami uzdahe! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

22.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pink televiziej Bojana Lazić pokazala kako izgleda u mini bikiniju!

VODITELJKA PINKA POKAZALA MINI BIKINI: Vreli kadrovi Bojane Lazić bude maštu, izvajanom zadnjicom mami uzdahe! (GALERIJA)

Foto: E Stock

Bojana Lazić

Voditeljka Pink televizije Bojana Lazić spakovala je nedavno kofere i uputila se sa sinom u Dubaiji, odakle svakodnevno obaveštava svoje pratioce na Instagramu kako uživa i kako se baškari na plažama. 

Foto: Instagram.com

Bojana Lazić

 

Atraktivna voditeljka jedna je od poželjnih plavuša na našem estradnom nebu, a ona je izvajanom figurom na plaži mamila uzdahe muškaraca.

Na Instagram profilu objavila je nekoliko vrućih kadrova ispred ogledala i pokazala pločice na stomaku u mini bikiniju, a odmah potom je prešla na plažu, odakle je objavila još vrelije fotografije. 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a muškarci su bili oduševljeni voditeljkinim izgledom. 

- "Bojana, izgledaš kao milion dolara", ,,Ako si bila u Sahari, znaš koliko si vrela", ,,Ovo je ljudi avion žena" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod Bojaninih fotografija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading