BRUKA I SRAMOTA: Brena pokrala operisanu penzionerku iz Zemuna, uvalila joj pocepane kineske čarape, pa danima ignorisala njene molbe! (FOTO)

Autor: M. Ivanović

Zabava

23.04.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajna penzionerka se oglasila, pa odlučila da obelodani sve laži Lepe Brene!

BRUKA I SRAMOTA: Brena pokrala operisanu penzionerku iz Zemuna, uvalila joj pocepane kineske čarape, pa danima ignorisala njene molbe! (FOTO)

Foto: E-stock, Shutterstock

Pevačica i poznata malverzatorka Lepa Brena je više puta bila u žiži javnosti zbog svojih skandaloznih i nezakonitih postupaka, ali nova afera u kojoj je glavni lik će definitino uticati na njen ugled i reputaciju. Redakciji Srpskog telegrafa i portala Republika.rs se javila penzionerka Tinka Nikolić iz Zemuna, te se požalila kako ju Fahreta pokrala preko svojih kineskih, škart čarapa.

Da stvar bude još gora, gospođa je imala sve dokaze da je kupila Brenine pocepane čarape, ali pevačicini radnici su bili izuzetno bezobrazni prema njoj i nisu joj iste reklamirali.

Tinka je bila fan čuvenih Breninih čarapa, zbog čega je odlučila da odvoji od penzije, a napomenula je da se baš za te čarape odlučila, jer je, kako kaže, operisala rak grlića materice i prinuđena je da nosi ovakav model:

Republika

Foto: RTV Pink

 

- Kupila sam čarape kod nje, na štandu gde se prodaju i nakon dva dana su se pocepale, što sam odmah reklamirala. Prilikom kupovine, prodavačica je bila veoma ljubazna, ali kada sam otišla da reklamiram, menadžerka je pokušala da se potpuno ogradi i sve svali na mene. Zamislite to... Oni mene pokrali i još svaljuju krivicu na mene. Govorila mi je da sam možda ja zakačila noktom i pocepala i da nisam kod njih ni kupila, ali to nije istina, kasnije sam pronašla i račun.Jako sam se iznervirala, jer sam slušala kako je Brena govorila da je poklanjala čarape preko onog ananasa i očekivala sam da su izdržjivije, a meni nisu mogli da se odazovu i poklone jedne. Tačnije, ne da mi poklone, nego reklamiraju, jer sam ja sve uredno platila, za šta imam i dokaze - rekla je iznervirana penzionerka, pa nastavila:

 Ja sam penzionerka i 3500 dinara je za mene mnogo, zato sam želela da ljudi čuju na ovaj način kako su se prema meni ponašali na Breninom štandu, bili su veoma neljubazni i nekulturni - požalila se Tinka.

Operisana penzionerka je poslala sve dokaze protiv pevačice i njenog tima, koji su danima ignorisali njene molbe, a onda svu krivicu svalili na nju.

Mi smo bezuspešno pokušavali da kontaktiramo pevačicu, kako bismo saslušali i njenu stranu priče, međutim, ona nije želela da odgovori na poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading