BAHATOJ BRENI PRETI ZATVORSKA KAZNA? Pevačica sa Bobom prekršila strogi zakon, nakon divlje gradnje, nastavili da prave skandale na Bežanijskoj kosi!

Autor:

Zabava

12.04.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena prekršila zakon, zbog čega joj preti godinu dana kazne zatovra!

BAHATOJ BRENI PRETI ZATVORSKA KAZNA? Pevačica sa Bobom prekršila strogi zakon, nakon divlje gradnje, nastavili da prave skandale na Bežanijskoj kosi!

Foto: NEmanaj Pancic, Petar Divac

Nakon što je portal Republika i Srpski telegraf prvi raskrinkao aferu pevačice Lepe Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića, da su gradili kuću na teritoriji na kojoj nisu iomali građevinsku dozvolu, reagovala je Grad Beograd, te su stavili zabranu dalje gradnje. 

Tada je stavljena i zabrana skidanja trake o obustavi gradnje, a ukoliko neko prekrši, da sledi ili novčana kazna, ili kazna zatvorom. 

U emisiji ,,Paparaco lov" na televiziji Pink saopštili su da je ekipa posetila nedozvoljenu gradnju, te su zabeležili da je neko već skinuo traku na kojoj je pisalo da su radovi obustavljeni zbog ne posedovanja građevinske dozvole. 

 

U prevodu, kako su istakli, Breni i Bobi preti godinu dana zatvora zbog kršenja zakona ili novčana kazna, o čemu se sada čeka odluka. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading