SVI MUŽEVI ZLATE PETROVIĆ! O jednoj bračnoj ponudi se dugo pričalo, a zbog OVOGA je završila u ZAGRLJAJU legendarnog glumca!

Autor:

Zabava

22.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran ljubavni život Zlate Petrović je uvek izazivao veliku pažnju javnosti!

SVI MUŽEVI ZLATE PETROVIĆ! O jednoj bračnoj ponudi se dugo pričalo, a zbog OVOGA je završila u ZAGRLJAJU legendarnog glumca!

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović

Folk pevačica Zlata Petrović sa sa 18 godina, odlukom svojih roditelja, udala protiv svoje volje za muzilčara Duleta Todorovića. Ovaj brak nije dugo trajao, a pevačica je nastavila dalje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zlata Petrović

Posle Duleta, Zlata je bila u braku sa muzičarem Hasanom Dudićem. Zajedno su dobili sina Mikija, ali je i u ovom braku došlo do razvoda.

Republika

Foto: ATA Images

Zlata Petrović i Hasan Dudić

Sledeći Zlatin suprug bio je voditelj Zoran Pejić Peja, sa kojim pevačica ima sina Jovana. Spekulisalo se i da je Zlatu pred oltar hteo da odvede i Saša Popović, ali do ovoga nije došlo.

Republika

Foto: E/stock, ST/N. Mutić

Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja

Pevačica je uvek važila za zavodnicu, a trenutno nema emotivnog partnera. Zanimljivo je i da je u mladosti jednom prilikom uhvaćena u zagrljaju legendarnog Alena Delona, sa kojim je i osvanula na naslovnici "Sabora".

Upitana tom prilikom da li ovo potrajati, Zlata je u svom stilu prokomentarisala:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Alen Delon

- Pa, naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja! - istakla je tada Zlata.

Alen Delon je ranije važio za jednog od seks-simbola i bio je poznat i kao "muški Brižit Bardo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading