REKLI SU NAM DA JE ZDRAVA, ČEKAMO POZIV DA IDEMO PO NJU: Oglasio se otac devojčice iz Ćuprije koja je pronađena

Autor:

Vesti

22.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađena u stanu na Paliluli.

REKLI SU NAM DA JE ZDRAVA, ČEKAMO POZIV DA IDEMO PO NJU: Oglasio se otac devojčice iz Ćuprije koja je pronađena

Foto: Nestali Srbija

Beogradska policija je pronašla nestalu devojčicu iz Ćuprije u stanu kod dečka. Prema rečima oca, devojčica je dobro i zdrava je.

- Čekamo da nas pozovu iz policije da idemo po ćerku. Majka nije u stanju da priča od uzbuđenja - rekao je otac, piše "Blic".

Policija ju je pronašla u stanu kod dečka.

- Komšije prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu u njihovoj zgradi. Daljim radom policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli gde je bila kod svog momka Z.K. (20) - naveo je izvor.

Podsećanja radi, devojčica Emilija J. (14) iz Ćuprije je nestala prošle nedelje u noći između srede i četvrtka. Majka nestale devojčice svakodnevno je objavljivala apele, a kako je navela, grupa građana Ćuprije se organizovala i išla u potragu za devojčicom.

Majka devojčice redovno je išla u policiju kako bi proverila kako napreduje potraga za devojčicom.

- Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli - rekla je Nataša.

Kako je rekla, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i njeni drugari iz odeljenja, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading