"ZLATA ME JE IZDALA, A JA SAM JE STVORIO" Hasan Dudić oblatio bivšu suprugu, otkrio zbog čega je potegao sekiru! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić otkrio kako ga je Zlata Petrović izdala!

"ZLATA ME JE IZDALA, A JA SAM JE STVORIO" Hasan Dudić oblatio bivšu suprugu, otkrio zbog čega je potegao sekiru! (FOTO)

Foto: ATA Images

Narodni pevač Hasan Dudić svojevremeno je žario i palio u vreme stare Jugoslavije. On iza sebe ima bogatu prošlost, kao bokser, pevač, kompozitor, ali mnogi ga znaju i mangupa sa ulice. 

Takav je uspeo da osvoji jednu od najtraženijih pevačica sa estrade Zlatu Petrović, za koju, kako i sam govori, da ju je stvorio. Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, a Hasan sada odbija da odgovori na koji način ga je pevačica izdala. 

Foto: ATA Images

Hasan Dudić

 

- Znaš šta, o njoj neću. Ma šta se između nas dešavalo i ma šta da mi je uradila, ja na nju nikom ne dam. Dužnost mi je da je zaštitim. Ja sam je stvorio. Bio sam joj sve, muž, prijatelj, brat, otac, a izdala me je od starta. Ona je majka mog sina, baka mojim unučićima i štitiću je do poslednje kapi krvi. Ako je neko udari, sa mnom će imati posle. Ne dam nikom na Zlatu - ističe Hasan za Skandal. 

Kako je poznato, svojevremeno je Hasan nasrnuo na jednog čoveka sekirom, a on se prisetio i tog dana:

Foto: e-stock/S. KOSTIĆ, ST/N. PANČIĆ

Hasan Dudić i Zlata Petrović

 

- Tada sam hteo da je impresioniram! Požalio mi se harmonikaš dsa kojim je radila da čovek kod kojeg rade neće da ih ispplati. Prišao sam gazdi i pitao ga u čemu je stvar. Odgovorio mi je da nije moje da se u to mešam. Počeo je nešto da palamudi, a ja ga dohvatum i počnem da ga vučem po zemlji. Blizu je bio panj u koji je bila zabodena sekira. Ja dohvatim sekirče i zamahnem njemu pored glave! 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading