DEJAN DRAGOJEVIĆ BAJRAM PROSLAVLJA BEZ PORODICE: Za stolom potpuno sam, ni verenica nije uz njega, jedva smogao snage da priča o ovome! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.04.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević do detalja podelio sa pratiocima i fanovima kako provodi Ramazanski bajram!

DEJAN DRAGOJEVIĆ BAJRAM PROSLAVLJA BEZ PORODICE: Za stolom potpuno sam, ni verenica nije uz njega, jedva smogao snage da priča o ovome! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com/dejan dragojevic

Dejan Dragojević je izašao u javnost sa odlukom da je zvanično prešao u Islam, nakon čega su se njegovi pratioci na društvenim mrežama podelili, ali njega to ne sprečava da svakodnevno govori na tu temu i, kako on kaže, edukuje ljude o tome, s obzirom da on smatra da se nedovoljno zna.

Islamski vernici proslavljaju Ramazanski bajram nakon jednomesečnog posta, a koji se slavi tri dana, pa je Dragojević odlučio da snimi i objavi kako to on proslavlja, što je na svom jutjub kanalu i uradio.

"Da li sedim sam za Bajram?! Kako to izgleda u mojoj kući i utisci RAMAZANA" nazvao je Dejan ovaj video, pa pokazao bogatu trpezu, za koju je sam bio zadužen i krenuo da se obraća svojoj publici.

Republika

Foto: Youtube/printscreen/Dejan Dragojević

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading