DEJAN DRAGOJEVIĆ NEPOŽELJAN KOD OCA U FUTOGU?! David objasnio kako poštuje porodicu, njegovog brata ni na vidiku! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.04.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon priznanja da je prešao u Islam, Dejan Dragojević našao se na meti mnogobrojnih osuda, a da li su mu i najbliži okrenuli leđa?!

DEJAN DRAGOJEVIĆ NEPOŽELJAN KOD OCA U FUTOGU?! David objasnio kako poštuje porodicu, njegovog brata ni na vidiku! (FOTO)

Foto: youtube.com/Dejan Dragojevic

Dejan Dragojević već je danima glavna tema, nakon priznanja da je prihvatio Islam, a svi pomno prate svaki njegov korak. On se najčešće obraća putem svog Instagram profila, gde izveštava pratioce o svom kretanju i planovima, a jedna objava njegovog brata, Davida, posebno je privukla pažnju.

Naime, David je danas objavio fotografiju iz Futoga, gde je sa svojim ocem, a komentari su svi bili na račun njegove privrženosti prema porodici.

 

 

- Bravo, tako se to radi, kad se voli i poštuje porodica - glasio je jedan od mnogobrojnih komentara.

Da podsetimo, Dejan se zbog braka sa Dalilom Dragojević odrekao svoje porodice, pa zbog toga zažalio i javno obećao da nikada više svojoj porodici neće okrenuti leđa, a zašto na današnji praznik nije posetio oca - ostaje nam samo da naslutimo.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ceca

16.04.2023 21:11

Ovaj Dejan je stvarno skrenuo. Čujem kaže islam je najbolja vera. Epa dete nisu te roditelji kao dete vodili u našu pravoslavnu crkvu. Video bi da je i pravoslavna vera prava vera.

Vesna

21.04.2023 18:16

Njegovi roditelji prvo nisu nikakvi Srbi jer da jesu krstili bi svoju decu

Dralle

18.02.2024 17:09

Oteraj,Domaćine,skota od sebe,kao da ga nikad nisi ni imao!