UPRAVI KLUBA JE PREKIPELO! Otkaz je SPREMAN!

Autor:

Sport

16.04.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više šale, loši rezultati su uzeli danak.

UPRAVI KLUBA JE PREKIPELO! Otkaz je SPREMAN!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković i Simone Inzagi

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi dobiće otkaz ako milanski klub ne izbori plasman u polufinale Lige šampiona, prenosi Kalčomerkato.  Inzagi je noćas imao sastanak sa čelnicima kluba posle poraza Intera od Monce (0:1) u 30. kolu Serije A.

Inter je posle serije loših rezultata pao na mesto na tabeli Serije A sa 51 bodom. Milanski klub je poslednju pobedu u italijanskom prvenstvu ostvario petog marta protiv Lećea (2:0).

Međutim, Inter je na korak od plasmana u polufinale Lige šampiona, pošto je u gostima savladao Benfiku 2:0 u prvoj meču četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Italijanski mediji navode da je poraz od Monce bila kap koja je prelila čašu zbog čega je Inzagi satima razgovarao sa rukovodstvom Intera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković i Simone Inzagi

 

Direktori Intera i članovi uprave, među kojima su bili, Stiv Žang, Bepe Marota, Pjero Ausilio, Dario Kakin i Alesandro Antonelo postavili su ultimatum Inzagiju.

- Razgovaralo se o porazu od Monce, kao i o situaciji u klubu. Plan je da Inzagi ostaje trener Intera iako su navijači frustrirani i razočarani. Međutim, njegova budućnost na mestu trenera zavisi od meča sa Benfikom. Inzagi mora da izbori polufinale Lige šampiona, kao i da obezbedi plasman među četiri najbolja tima u Seriji A, jer ta mesta naredne sezone vode u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Inzagi je napustio stadion u Milanu pola sata posle ponoći - navode italijanski mediji.

Inter će igrati sa Benfikom u sredu u Milanu od 21 sat u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading