ŠTA JE SA OVOM ŽENOM? ''Uzorna majka'' Severina ponovo se skinula GOLA, pa pokazala svoje pravo lice! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.04.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković ponovo pokazala koliko je vulgarna i da uopšte ne razmišlja o svom maloletnom sinu.

ŠTA JE SA OVOM ŽENOM? ''Uzorna majka'' Severina ponovo se skinula GOLA, pa pokazala svoje pravo lice! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Severina Vučković u potpunosti je posrnula i pogubila konce kada je u pitanju moral, a jasno je da ga nema i nikada ga nije imala, te dan danas bez trunke stida i srama objavljuje svoje nage fotografije, ne razmišljajući da ima maloletnog sina.

Naime, Vučkovićeva je ponovo na svom Instagram profilu podelila staru 11 godina fotografiju na kojoj je u potpunosti gola i u drugom stanju sa sinom Aleksandrom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Iako su mnogi mislili da će je majčinstvo promeniti, to nije slučaj, te iako se trudi da se u javnosti prikrije i predstavi kao brižna, smerna, vrlo brzo pokaže svoje pravo lice gde izbijaju blud i razvrat.

Kao majka maloletnog sina koji ima 11 godina, pevačica ni danas ne razmišlja o posledicama koje njeni postupci mogu da naprave, te se tako uredno fotografiše gola i te fotke deli na društvenim mrežama, a nacija je posebno ostala šokirana kada se golih grudi šetala pored sina, koji zbog činjenice da će mu postupci promiskuitetne majke biti dostupni u svakom trenutku, može da ima ozbiljne traume koje nijedno dete ne bi trebalo da ima i doživljava, posebno ne od majke koja se predstavlja kao uzorna i brižna, a jasno je da Severina to nije.

Foto: Instagram

Severina Vučković golih grudi pred sinom

 

Kada se u pomene njeno ime svi se prvo sete porno snimka koji je u javnosti izazvao pravu buru, a nema osobe koja ga nije pogledala. Još tada je bilo jasno koliko je pevačica niskomoralna, ali i da ne misli na svoju porodicu koju je tada javno obrukala

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laza

21.04.2023 17:03

A mi kao ne znamo kako izgleda gola?!

Lu

21.04.2023 18:58

Uvek ce biti dušebrižnika.