SEVERINA OSUĐENA! Pevačicu konačno stigla KAZNA!

Autor:

Zabava

28.03.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđena Severina Vučković.

SEVERINA OSUĐENA! Pevačicu konačno stigla KAZNA!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Severina Vučković je danas na zagrebačkom sudu proglašena je krivom i novčano kažnjena zbog vređanja socijalnih radnica, prenosi 24sata.hr.

Kako se dalje navodi, ona ima pravo na žalbu.

Severina je kažnjena prema članu 17.

- Ko omalovažava ili vređa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20,00 do 100,00 evra ili kaznom zatvora do 30 dana.

Foto: ATA Images

Severina Vučković osuđena

Prema optužnici, Severina je vređala socijalnu radnicu "Centra za socijalni rad Maksimir"  14. februara prošle godine, a Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe.

Kako je u prijavi stajalo, Vučkovićeva je nazvala Centar za socijalni rad pa "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu". Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom.

Foto: ATA Images

Severina osuđena zbog vređanja socijalne radnice

Pevačica ju je pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku", navela je socijalna radnica i dodala da je pokušala da joj objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice. 

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading