REPUBLIKA EKSKLUZIVNO SAZNAJE! ŠOK! Tužilaštvo POTVRDILO, zbog PRETNJI Severinu čeka TRI GODINE ZATVORA!

Autor:

Zabava

06.03.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severini Vučković preti zatvor zbog nametljivog ponašanja i pretnji.

REPUBLIKA EKSKLUZIVNO SAZNAJE! ŠOK! Tužilaštvo POTVRDILO, zbog PRETNJI Severinu čeka TRI GODINE ZATVORA!

Foto: ATA Images

Kako Republika ekskluzivno saznaje, tužilaštvo u Zagrebu je danas potvrdilo da je Severina Vučković počinila krivično delo nametljivo ponašanje i preti joj kazna do tri godine zatvora.

Naime, pevačica je pre dve godine direktorki škole koju pohađa njen sin Aleksandar, Ljiljani Klinger slala preteće poruke, poput: "Zadavila bih te rukama babo", "Stara, šepava ružna babo", "Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla." Ljiljana je tada podnela Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske krivičnu prijavu protiv pevačica, a mejlom se obratila i ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala: "Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća".

Republika

Foto: ATA Images

Severina počinila krivično delo nametljivog ponašanja

Severinu je takođe zbog pretećeg i nametljivog sadržaja koje je slala prijavila i bivša direktorka Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba Gordana Buljan Flander i to nakon što ju je pevačica optužila zajedno sa još preko dvadeset ljudi da otežavaju postupak dobijanja starateljstva nad sinom Aleksandrom. 

Republika

Foto: printscreen

Ljiljana Klinger

Podsetimo, pevačica je slala poruke pretećeg i uznemirijućeg sadržaja patrijarhu Porfiriju. Takođe, nju je prošle godine sestra Marijana Popović prijavila za nasilje u porodici, te se i zbog toga protiv pevačice vodi postupak u Županijskom sudu u Splitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading