KALIOPI U SUZAMA O SARADNJI SA ŽELJKOM SAMARDŽIĆEM: To emocije izbijaju, to je iskonski osećaj! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.04.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaliopi snimila duet sa Željkom Samardžićem.

Kaliopi i Željko Samardžić snimili su duet, a pevačica je sada progovorila o saradnji, kao i svojoj karijeri.

- Čim sam čula pesmu po prvi put shvatila sam da je to više od pesme. Takav osećaj mi se dogodio kada sam prvi put čula ''Bato'' i ''Crno i belo'', sad se meni to događa kada sam čula ''Znam'' - počela je Kaliopi sa suzama u očima i dodala:

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi

- Krenula je suza sa strane, kada vam krene suza kada ne plačete, nego vam emocije izbijaju iz jedne suze. To je iskonski osećaj, to više nema veze sa nečim svakodnevnim, život nas je samleo u nekoj mašini, ova pesma me je malo usporila i to mi je baš trebalo. I zadnjih par godina sam kao i svi mi proživljavala stvari koje su nas naterale da razmišljamo o sebi i drugima. Mislim da ova pesma, ja ne snimam puno dueta, deliti pesmu sa nekim je deliti dušu. 

Ona je otkrila i šta je to što je kroz život uvek znala i toga se držala.

- Znala sam i znam da je istina uvek nešto što mora da hoda ispred mene, da je umetnost ta koja mora da hoda ispred mene, da budem dobar čovek, da nikoga ne povredim. Da gledam u ljudima samo ono najbolje, to je nekada greška, ali meni je to jako koristilo da bih opstala u ovom svetu. I znam da ste mi svi vi jako bitni i to sam naučila, od vas kreće sve.

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi i Željko Samardžić snimili duet

Kaliopi se osvrnula i na činjenicu da nosi titulu jednog od najvećih vokala na našim prostorima.

- Kad viknem viknem. Meni više laska kada čujem da mladi ljudi pevaju moje pesme na takmičenjima, ja čujem sebe i kroz njih. Nikada se nisam bavila epitetima, to ne postoji, sve je relativno kao i vreme u kom živimo, najbitnije je biti svoj - iskrena je Kaliopi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading