ANA ISPALILA DŽINOVIĆA, ON NEĆE DA ČUJE VIŠE ZA NJU! Haris BESAN na Nikolićevu, pevačicu PRECRTAO iz života!

Autor:

Zabava

19.04.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Džinović besan je kao ris na Anu Nikolić.

ANA ISPALILA DŽINOVIĆA, ON NEĆE DA ČUJE VIŠE ZA NJU! Haris BESAN na Nikolićevu, pevačicu PRECRTAO iz života!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram

Pevač Haris Džinović ljut je na koleginicu Anu Nikolić, pa je navodno prošle nedelje rekao kako mu ona ne treba u životu i da mu se više ne javlja.

Naime, kako je on domaćin jedne emisije u kojoj su mu neretko gosti njegove kolege, Haris je pozvao i Anu koja je prihvatila poziv, a onda se samo nije pojavila. Drugi gosti su se odazvali pozivu, ali emisija nije mogla da bude snimnjena zato što ona nije bila tu, a Džinović nije imao rezervu.

Foto: E-Stock

Ana Nikolić

Kako Skandal prenosi, on je poručio i da od nje neće da prihvati izvinjenje, jer neće dobiti drugu šansu. Njega je najviše iznervirala činjenica da se Ana nije ni javila da neće doći, a nije se javljala ni na brojne pozive. Ona se navodno nje pojavila jer joj nije bilo dobro.

Foto: ataimages

Haris Džinović

Podsetimo, Haris i Ana Nikolić snimili su duetsku pesmu "Vatra" koja se našla na njenom prvom albumu zahvaljujući njenom tadašnjem dečku Miši Banani, koji je zamolio svog druga Harisa da gostuje Ani u toj pesmi i on je to prihvatio bez ikakvog pogovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading