OTIŠLI KORAK DALJE! Bogdan Srejović upoznao Jovanu misicu sa ĆERKOM, ovo je dokaz njihove VELIKE LJUBAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je nedavno za naš portal priznala da je u vezi sa Bogdanom, a Srejović je otkrio kako se misica slaže sa njegovom ćerkom!

OTIŠLI KORAK DALJE! Bogdan Srejović upoznao Jovanu misicu sa ĆERKOM, ovo je dokaz njihove VELIKE LJUBAVI! (FOTO)

Foto: instagram.com/bogdansrejovic, ljubisavljeviceva

Jovana i Bogdan

Voditeljka Republika TV-a Jovana Ljubisavljević je za Vaskrs ekskluzivno za Republiku priznala da je u vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla nam je Jovana kroz osmeh.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Ljubisavljević

Njih dvoje su zajedno proveli najradosniji hrišćanski praznik, a koliko je Bogdan oduševljen lepom misicom govori i njegov poslednji stori na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Srejović je odlučio da Jovanu upozna sa svojom ćerkom Iskrom, koju je dobio u braku sa bivšom manekenkom Zoranom Tasovac.

Inače, Srejović je veoma ozbiljan po pitanju toga koga će uvesti u život svoje ćerke, tako da ovo govori da je Jovana uspešno zadovoljila sve njegove kriterijume. Ljubisavljevićeva je Iskri pomagala oko domaćeg zadatka.

- Čas je počeo - napisao je Bogdan.

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Jovana Ljubisavljević i Bogdanova ćerka Iskra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading