OBLAČIO SE KAO ŽENA, ŠMINKAO SE I IMAO ESTETSKE KOREKCIJE NA LICU: Procurile slike iz mladosti Karamele, evo kako je izgledao NEKADA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se slike Karamele iz mlađih dana.

OBLAČIO SE KAO ŽENA, ŠMINKAO SE I IMAO ESTETSKE KOREKCIJE NA LICU: Procurile slike iz mladosti Karamele, evo kako je izgledao NEKADA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Goran Stojićević Karamela oduvek je privlačio pažnju javnosti svojim izgledom, stavovima, ponašanjem, imitacijama poznatih dama po kojima je prepoznatljiv, a kako mnogi kažu, on ''ne stari''.

Kako se godinama šminkao, nosio perike i kratke suknje, spekulisalo se da je naklonjen istom polu, a onda je 2005. godine sve izneadio kada se oženio sa Milicom sa kojom ima sina Vasilija. Inače, Karamela je imao srčani udar, a život mu je spasila upravo supruga.

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija uz mlađih dana, a kako je u međuvremenu imao nekoliko intervencija na sebi, mnogi su iznenađeni kako je izgledao nekada.

 

 

Karamela je otkrio kako održava mladalački izgled.

- Što kaže Maja Nikolić: "Mažem se margarinom". Šalim se, nju izuzetno poštujem i cenim. Ja mislim da je neki pozitivan duh u meni, zadovoljan sam poslom kojim se bavim, porodicom, imam ženu, sina. Zadovoljstvo u čoveku daje taj izgled - rekao je Karamela, pa otkrio kako je uspeo da sakrije privatan život.

Foto: Dragan Kadić

Goran Stojićević Karamela danas

- Ne skrivam ja, ja samo ne pričam o ženi i o detetu. Jednom se Vasilije slikao sa mnom, ali žena ne. Ona ne želi, ona je ekonomista, ona je producent. Ne pojavljuje se u medijima. Ona mene kritikuje, ja uvek krenem sa nekim ludilima. Mora da postoji neko ko povlači ručnu u životu. Ja često preteram. Kad kreneš sa estradom ti poludiš, malo izgubiš kompas šta je realno, a šta nije. Ja nisam nikada bio uobražen. Imam razloga, ali sam ostao normalan. Živim jedan normalan život kao i svi vi. Ljudi dosta žive lažne živote, a ja to ne volim - rekao je Karamela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading