MUŽU JOVANE BALAŠEVIĆ PRODUŽENA MERA ZABRANE PRILASKA! Evo koliko Jovanović ne sme da joj PRILAZI niti kontaktira!

Autor:

Zabava

19.04.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud u Novom Sadu produžio meru zabrane prilaska Aleksandru Jovanoviću.

MUŽU JOVANE BALAŠEVIĆ PRODUŽENA MERA ZABRANE PRILASKA! Evo koliko Jovanović ne sme da joj PRILAZI niti kontaktira!

Foto: Youtube/SUPERSTAR TV, MC.rs

Nevenčanom suprugu glumice Jovane Balašević, Aleksandru Jovanoviću, Osnovni sud u Novom Sadu je produžio meru zabrane prilaska na 30 dana. Kako se navodi, njemu je naloženo da ne prilazi i ne kontaktira Jovanu do 17. maja, a ukoliko meru prekrši biće kažnjen u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

- Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju, na koje stranka ima pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu - predočava Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu, prenose Novosi.

Foto: MC.rs

Aleksandar Jovanović

Podsetimo, Jovana je u subotu došla u stan u kom je živela sa svojim vanbračnim suprugom sa kojim ima dve ćerke, kako bi pokupila stvari i iselila se. U tom trenutku je došlo do rasprave, a on je navodno zaključao vrata i nije je puštao da izađe napolje.

Foto: instagram.com/lolabalasevic

Jovana Balašević

Jovana je pozvala majku Oliveru Balašević, koja je obavestila policiju šta se dešava. Nakon toga, Jovanović je otključao vrata od stana. Jovana je pripadnicima policije rekla da ju je Aleksandar vređoa, kao i da maltretiranje traje od septembra prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading