MAJKA TIJANE AJFON U JAVNOSTI: Ćerka joj starleta, a ona se bavi prosvetnim poslom, evo kako izgleda!

Autor:

Zabava

16.04.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Tijane Ajfon vodi totalno drugačiji život, ćerka joj starleta, a on vaspitačica.

MAJKA TIJANE AJFON U JAVNOSTI: Ćerka joj starleta, a ona se bavi prosvetnim poslom, evo kako izgleda!

Foto: Nikola Mutić

Naša starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon je pričajući o proširenju porodice, jednom prilikom istakla da je uverena da će imati naslednika jednog dana.

- Imaću sina, a ako budem imala ćerku svakako je neću držati pod staklenim zvonom. Pa, je l' vi mislite da ću ja išta njoj moći da zabranim kada vidi mene ovako istetoviranu, sa grudima, sa usnama, pa još kad premota na internetu moje fotografije iz mlađih dana?! - rekla je Tijana za "Grand".

 

 

Tijana je istakla da se mnogi začude kada čuju profesiju njene majke, koju je jednom prilikom pokazala na društvenim mrežama.

- Nekad me ljudi pitaju zgranuto: "Tvoja majka je vaspitač?!" i ja im kažem: "Da, napravila je od mene čoveka!". Ona me je vaspitala da ne kasnim, da ne psujem, da ne vređam starije od sebe, osim ako to ne zasluže. Kad treba ja upotrebim jezik, ali moje ponašanje nije iz kuće nego je to zbog moje ličnosti - istakla je Maksimovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading