ISPOVEST NIKOLINE PIŠEK O AGONIJI NAKON TRAGIČNE SMRTI MUŽA: Sa ćerkom ostala na ulici i prošla pakao, sada progovorila o svemu!

Autor:

Zabava

16.04.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbliži su joj okrenuli leđa!

ISPOVEST NIKOLINE PIŠEK O AGONIJI NAKON TRAGIČNE SMRTI MUŽA: Sa ćerkom ostala na ulici i prošla pakao, sada progovorila o svemu!

Foto: ATA Images/printscreen

Nikolina Pišek se posle velike porodične tragedije i gubitka supruga, sa osmogodišnjom ćerkom Sofijom Unom se posle deset godina života u Beogradu vratila u Zagreb, jer u srpskoj prestonici više nisu imale gde da žive.

- Kad mi je suprug preminuo, našle smo se doslovce bez ičeg, na ulici. Nisu nam dozvolili da uzmemo lične stvari, čak ni Sofijine igračke, iz stana u kome smo živele sa Vidojem - rekla je ona za magazin Gloria.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

 

Do tragedije je najverovatnije dovela nezalečena bolest pluća, koja je zahvatila srčani mišić i pretpostavljam da je to posledica kovida. Bio je inače dosta dobrog zdravlja.

- Primećivala sam da malo teže diše, ali sam to pripisivala nedostatku kondicije. Molila sam ga da ode na pregled, pre toga je bio nekoliko puta kod kardiologa i svi nalazi su bili uredni - objasnila je ona.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Tada se zapravo pokaže ko je ko. Malo prijatelja je ostalo, ali je fantastično što su mi u život ušli i neki drugi ljudi, koji nisu imali nikakvog interesa, niti su me dobro poznavali, ali su bili duboko dirnuti situacijom u kojoj sam se našla. Nažalost, na svoju porodicu nisam mogla previše da se oslonim, pošto mi je tata Ivan preminuo samo šest meseci pre Vidoja, dok se mama Nada letos, od posledica stresa, ozbiljno razbolela - objasnile je Nikolina.

Republika

Foto: ATA Images

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading