BILO BI MU BOLJE DA POSTAVI KAMERE ISPRED ŠKOLE SVOJE UNUKE I DA JE POVREMENO VIDI: Ispovest Nikolina Pišek o teškim trenucima, ćerki i Miši Grofu!

Autor:

Zabava

17.03.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrti Vidoja Ristovića, istoričara umetnosti, javnost je danima brujala o žestokoj svađi između voditeljke Nikoline Pišek i njenog svekra Miše Grofa.

BILO BI MU BOLJE DA POSTAVI KAMERE ISPRED ŠKOLE SVOJE UNUKE I DA JE POVREMENO VIDI: Ispovest Nikolina Pišek o teškim trenucima, ćerki i Miši Grofu!

Foto: Tanjug/T. Valič, D. Kadić

Nikolina Pišek se nedavno vratila na male ekrane, te priznala da su je teški momenti kroz koje samo dodatno ojačali.

- Ovakve stvari mi pomažu da se unormalim. Bila je stvarno teška godina i trudim se vratiti u normalu i naprosto to moram činiti zbog porodice, okoline, deteta, najmlađe kćerke koja definitivno zavisi od mene i gleda u mene i reflektuje moje emocije. Tako da, ako sam ja loše i ona je loše - otkrila je Nikolina Pišek za hrvatski RTL Direkt.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

 

Do sukoba između voditeljke i njenog svekra došlo je zbog podele imovine, a kako je Miša Grof nedavno izjavio za domaće medije, na Vidojev grob je navodno postavio i kamere.

- Bilo bi mu bolje, da ih postavi ipak ispred škole svoje unuke, pa možda da bude dobar deda, da je povremeno vidi. Makar pred školom, ako nikako drugačije - poručila je voditeljka i prokomentarisala da li bi bilo bolje da se ponašala kao "dobra udovica".

Republika

Foto: E-Stock

Miša Grof

 

- Verovatno da, iako sumnjam da bi to bilo dovoljno dobro u mom slučaju, mislim da su se ovde baš tendenciozne struje formirale da se mene diskredituje od strane dotičnog. Da sam bila u crnom možda bi se dogodilo nešto slično tome, ali mislim da je taj progon udovica, tihi progon, prisutan jako dugo u našem društvu, ne samo u našem - na celom Balkanu. To ima nekakve istorijske korene u svim društvima. U hinduizmu se još spaljuju iako je 1829. to postalo ilegalno, ali taj običaj se još uvek praktikuje. Na neki način se i ovde spaljuju na Balkanu. Preteška je to reč. Jednu emisiju sam posvetila baš tome, tako da sam razgovarala s profesorkom Mirjanom Bobić koja je bila autorka jedne od ocenjene najboljom knjigom iz tematike sociologije o udovicama i jednoj društvenoj nepravdi. Stigmatizacija postoji - smatra Nikolina Pišek.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brankica Todorović

17.03.2023 17:41

Mogu reći da ništa nemam protiv dotične ali iznela je gluposti. Svako voli i žali na svoj način.Ona barem ne zavisi ekonomski od svekra,niti muževe porodice. A da li će neko nositi crno ili belo posle smrti muža smatram nebitnim.Svako biće žali dušom ,a ne bojom garderobe.