NIKOLINA PIŠEK I DALJE SLOMLJENA ZBOG SMRTI MUŽA! Voditeljka ogolila dušu o bolu: Čekao nas je NOVI ŽIVOT, a onda se sve srušilo!

Autor:

Zabava

19.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek prošle godine ostala je bez supruga, Vidoja Ristovića, koji je preminuo tokom masaže.

NIKOLINA PIŠEK I DALJE SLOMLJENA ZBOG SMRTI MUŽA! Voditeljka ogolila dušu o bolu: Čekao nas je NOVI ŽIVOT, a onda se sve srušilo!

Foto: ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek prošle godine ostala je bez muža istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, koji je iznenada umro. Takođe, u medijima se mesecima pisalo o njenom sukobu sa svekrom Mišom Grofom.

Nikolina je sada smogla snage i progovorila o svemu što ju je zadesilo.

- S time se nikad ne nosite najbolje. Ne postoji gubitak s kojim se možete nositi dobro. Gubitak je gubitak. Moj dodatni problem je što nisam uspela ni godinu dana posle sve to procesuirati. Još ima jutra kad se probudim i ne shvatam šta se dogodilo i koliko su se stvari promenile. Možda je i dobro da mi se sve događa tolikom brzinom, da ne stignem misliti. S vremena na vreme se bojim da će se to što se mora procesuirati odjednom dogoditi. Naleteti samo od sebe. Haos koji mi se dogodio nije mi dao priliku da budem sama sa sobom i bavim se svojim emocijama. Da postavim stvari na svoje mesto, nego ih nasilno guram na neka nova mesta. Trudim se da niko, pritom mislim na svoju decu, najviše na najmlađu ćerku, ne primećuje moju tugu - ispričala je voditeljka.

Republika

Foto: Tanjug/T. Valič, D. Kadić

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović i Miša Grof

Nikolina ističe da je prethodna godina bila najgora do sada za nju.

- Sve je bilo izuzetno teško. Naći se na novom početku. U trenutku kad se to dogodilo trebali smo se preseliti u novi životni prostor, srećni zbog budućnosti pred nama daleko od neke toksične sredine za koju ste sad videli da je bila u Beogradu. Nažalost, nismo uspeli. Upravo kad sam se radovala jednom lepšem početku, dogodio se jedan drugačiji. Zaista sam sve morala početi ispočetka. To je jako teško. Smoći snage i snalaziti se u takvoj situaciji bez ikakve potpore dok javnost i mediji analiziraju svaki tvoj pokret, gest, prošlost, sadašnjost, budućnost, imovinsko stanje… Svi su imali nešto reći, a niko nije bio na mom mestu. Taj pritisak javnosti je možda i najmanje težak. Bilo bi, naravno, lakše da ga nema i da se odvija u nekoj tišini. Realnost je puno teža od toga - dodala je ona, pa dodala da je smogla snage da krene dalje:

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

- Važno je ići dan po dan, korak po korak. Ne smeš gledati u smeru planine na koju se moraš popeti jer to te može demotivisati. Ali ako gledaš u noge, onda vidiš samo taj korak koji radiš i onda u jednom trenutku pogledaš iza sebe i vidiš koliki si put zapravo prevalio. To je jedini način kako se to može izgurati - zaključila je za Slobodnu Dalmaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading