PEJA OPERISAO SRCE! Voditelju hitno ugrađen bajpas, evo u kakvom je stanju!

Autor:

Zabava

15.03.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, Peja je pušten na kućno lečenje.

PEJA OPERISAO SRCE! Voditelju hitno ugrađen bajpas, evo u kakvom je stanju!

Foto: Instagram.com, Printscreen

Zoran Pejić Peja operisao je srce na Odeljenju za transplataciju za srce. Njemu je ugrađen bajpas, posle nekoliko dana boravka u bolnici pušten je na kućno lečenje.

Kako se saznaje, Peja je pušten na kućno lečenje, te ga sada čeka oporavak, a po nalogu doktora, obavezno mora da spava na leđima.

- Operisao me je 8. febraura doktor Svetozar Putnik, a na operaciji je bilo još doktora i anesteziologa, koji su mi pevali i tražili da pevaju u "Zvezdama Granda". Šalili su se sa mnom da bi me opustili - rekao je Peja za Kurir.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen

Zoran Pejić Peja operisao srce

Podsetino, voditelj je duže vreme imao srčanih problemima, osećao je jake bolove u grudima pa se obratio lekarima za pomoć. Doktori su obavili detaljne analize i konstatovali su da je u njegovom slučaju najbolje izvesti operaciju i ugraditi mu bajpas.

- Imam problem sa krvnim sudovima i trebalo bi da uradim jedan bajpas, što znači da mi je jedan od tih kanala mi je zapušen, krvni sud bi trebalo da se promeni... Nikakav bol nisam osetio, sasvim slučajno sam to otkrio. Otišao sam na kontrolu i tako sam utvrdio da je srce dobro, pluća dobra, ali da je taj krvni sud malo više zapušen, ali je to nasledno, malo neuredan život... Ali sam u najboljim rukama i ne sekiram se - rekao je Pejić nedavno za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs/M. Gvero

Zoran Pejić Peja operisao srce

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading