SVE JE BILO POD VELOM TAJNE! Otkriveno zbog čega se Marija Kilibarda RAZVELA od uspešnog sportiste!

Autor:

Zabava

12.04.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u srećnoj vezi!

SVE JE BILO POD VELOM TAJNE! Otkriveno zbog čega se Marija Kilibarda RAZVELA od uspešnog sportiste!

Foto: Promo foto

Marija Kilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda je tri godine u vezi sa Branislavom Vučevićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović, a retko ko pamti da je ona pre ovoga bila u braku koji je trajao svega godinu dana.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Marija Kilibarda i dečko

Njen bivši muž je košarkaš Vladimir Radmanović, sa kojim je na ludi kamen stala nakon dužeg perioda zabavljanja.

Ipak, oni su shvatili brzo da nisu jedno za drugo, pa su doneli odluku da se razvedu. Venčanje se održalo u Sabornoj crkvi, a njegova želja je bila da venčanje ne bude medijski propraćeno.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Radmanović

Živeli su u Starim Banovcima na njegovom imanju, daleko od gradske gužve. Kao i venčanje, i razvod je bio obavijen velom tajne i oboje su nastavili dalje. Oni su se rastali bez skandala, a glavni okidač bio je neslaganje karaktera.

- Smeta mi kad čujem ljude koji, komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu.... Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada - kazala je Marija jednom prilikom za "Stori".

Republika

Foto: ATA Images

Marija Kilibarda

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono ‘suprotnosti se privlače’, odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je voditeljka koja nije krila da joj je razvod teško pao te da se za pomoć obratila psihoterapeutu.

Marija i vezu sa Branislavom krije daleko od očiju javnosti, a nedavno je istakla da je u njemu našla najboljeg prijatelja. On je pre veze sa Marijom bio u vezi sa Anom Nikolić i Sani Armani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading