ŠOK AFERA! Zauzeta pevačica VARALA dečka sa Franom Pujasom!

Autor:

Zabava

12.04.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo o kome se radi!

ŠOK AFERA! Zauzeta pevačica VARALA dečka sa Franom Pujasom!

Foto: Republika.rs

Reper i bivši zadrugar Fran Pujas privukao je veliku pažnju svojim učešćem u četvrtoj i petoj sezoni "Zadruge", a mnoge takmičarke i poznate pevačice bacile su oko na njega. Kako domaći mediji prenose, jedna od njih je i popularna Marina Pezerović Zera.

Republika

Foto: N. Pančić

Fran Pujas

- Kada se pojavio u Zadruzi, Fran je ostavio jak utisak na mnoge gledaoce, a Zera je bila jedna od njih. Odmah ga je zapratila na Instagramu, a čim je izašao iz rijalitija, pozvala ga je da mu bude spotu. Fran je to tada odbio zbog svojih obaveza, ali se njihovo dopisivanje nije tu završilo. Njihov kontakt je od poslovne komunikacije vrlo brzo prešao na otvoreni flert. Jedno drugom su javno lajkovali fotografije na Instagramu, ali su se i tajno dopisivali - rekao je izvor blizak pevačici za Alo!

Kako izvor dalje navodi, pevačici nije smetala činjenica što je u vezi.

- Zera je već duže vreme zauzeta i u vezi je s bratom poznatog repera Nućija. Međutim, ni to je nije sprečilo da se dopisuje sa Franom i da dogovara sastanak s njim. Čak su se jednom tajno i videli, a za taj susret znaju samo bliske Zerine drugarice. I ko zna koliko bi njihova tajna afera trajala, da Zeru dečko nije uhvatio na delu - priča izvor, i dodaje da je pevačica nakon toga morala da prekine svaki kontakt sa Pujasom:

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Marina Pezerović Zera

- Izbila je ozbiljna frka kada je Zera bila na zimovanju sa svojim dečkom, koji ju je uhvatio u dopisivanju sa Franom. Tada je dogovarala još jedno viđanje s Pujasom, a celu njihovu prepisku je pročitao njen dečko. Zapretio joj je da će je ostaviti ukoliko ne prekine kontakt s Franom, što je ona i uradila. Otpratila ga je s Instagrama i nije mu objasnila zbog čega je to uradila i otad se nisu čuli nijednom. Ko zna šta bi se dogodilo s njenom vezom da je njen dečko saznao za tajno viđanje s Franom - zaključuje izvor.

Republika

Foto: E Stock

Igor Panić Nući

Inače, Fran je sarađivao sa popularnim reperom Igorom Panićem Nućijem, rođenim bratom Zerinog dečka. Nući je za Pujasa napisao prvu pesmu "Lamba", a mladi reper će uskoro objaviti i svoju drugu pesmu "Sve na fino".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aaaapopo

13.04.2023 08:11

Hhhhhhhhh