MILJKOVIĆ MENJA LUNI ŽIVOT IZ KORENA: Doktori dali rigorozna pravila zbog rizične trudnoće!

Autor:

Zabava

07.04.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ima veliki rizik zbog trudnoće, tako da će morati da poštuje stroga pravila.

MILJKOVIĆ MENJA LUNI ŽIVOT IZ KORENA: Doktori dali rigorozna pravila zbog rizične trudnoće!

Foto: ATAImages

Luna Đogani ponovo je trudna i čeka ćerkicu, a njihovi pratioci na društvenoj mreži Instagram čestitaju i Marku Miljkoviću

Istina, mnogi veruju da je upravo trudnoća presudila da se tako brzo pomire i ostanu zajedno, ali šta god da je, sada su srećni.

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani Amig show

 

- Iako lekari govore da posle pobačaja žena ne bi trebalo godinu dana da ponovo ostane u drugom stanju, njima se to desilo i smatraju to darom od Boga. Ovakve trudnoće, bašđ iz tog razloga, spadaju u rizične, pa je Luni i Marku apsolutni prioritet briga o bebi. Nema više izlazaka, naprezanja, stresa... Sve opasne aktivnosti smanjuju na minimum, a povećavaju mirovanje, uživanje, opuštanje. Luna ne bi dobro podnela da se i ova trudnoća iskomplikuje, pa sluša Marka. Ona će redovno morati da ide na lekarske kontrole, a verovatno i da uzima određenu terapiju kako bi predupredila eventualne komplikacije koje su dovede do pobačaja prošli put. 

Foto: ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Anabela je sve vreme uz nju i ona najbolje zna Lunine strepnje i strahove, ne samo kao majka, nego i kao žena koja je nosila blizanačku trudnoću i izgubila obe bebe. anabela i Gagi su to jako teško podneli, ali Bog ih je pogledao i posle su dobili ćerku Ninu - ispričao je izvor za Svet. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kale

07.04.2023 17:27

Da li je moguce da Anabelu ne pomenete Ako je ikako moguce, da ovaj vas izvor izostavi Anabelu u vestima o Marku i Luni?

Neko iz mase

08.04.2023 19:03

Ko veruje ovim nikogovicima jer su oni spremni na sve zarad love!Bog nek mi oprosti da li je bila trudna ili ne oni ce snositi Boziju kaznu i za sve njihove providne lazi i manipulacije jer obraz i cast nema cenu!