LUNA OPROSTILA MARKU PREVARU: Ja sam kriva što sam ga zapostavila!

Autor:

Zabava

22.03.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za trzavice u braku Lune i Marka, o kojima smo pisali prvi, Đoganijeva je okrivila sebe.

LUNA OPROSTILA MARKU PREVARU: Ja sam kriva što sam ga zapostavila!

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani potvrdila je pisanje Republike da je nedavno imala bračnu krizu sa suprugom Markom Miljkovićem, s kojim je bila u svađi zbog navodne prevare, koju mu je, po svemu sudeći, oprostila.

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

Naime, ona je za trzavice u braku indirektno okrivila sebe jer je, kako je priznala, zapostavljala muža.

- Imali smo krize, kao i svi, ozbiljnije ne. Dešavalo se mnogo toga, imali smo problema, trzavica, neću da lažem, ali ništa što nismo mogli da rešimo - rekla je iskreno Luna i preuzela odgovornost na sebe:

- Ljudi u braku moraju da neguju ljubav jer vrlo lako može da dođe do zapostavljanja. Kada stignu neke druge obaveze, dete, porodičan život, dešava se da se bračni partneri odalje i zapostave jedno drugo.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani o braku

Nakon velike frke koju su fanovi digli pošto se Marko nije pojavio na Luninom rođendanu, isplivali su još neki detalji oko toga šta je prethodilo ovom činu, zbog čega se pronela vest o njihovom razvodu, međutim, Đoganijeva je očito rešila da snosi deo odgovornosti i oprosti mužu navodnu prevaru.

- Ne znam, imam burmu i dalje. Mada, to danas ništa ne znači - našalila se Luna u emisiji "Amidži šou", pa objasnila:

- Zaista se ne razvodim. Sve je u redu, kao što smo rekli na našem kanalu. Previše smo naš život dali na tacni, nekada nešto možemo da zadržimo za nas. Sve je kako treba. Nije bio na rođendanu, bio je sprečen. Nije rekao razlog, ima apsolutno pravo. Sve je u redu, nismo u svađi, u ljubavi smo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Anabela Atijas

Anabela: Nisam ulazila u detalje njihove svađe!

Lunina majka Anabela, uprkos tome što joj je otac loše i što je bila u Bosni, stigla je na ćerkin rođendan.

- Došla sam bukvalno zbog Lune, šest godina njen rođendan nismo slavile zajedno. Taj dan smo se dogovorile da slavimo. Nažalost, moj tata se razboleo, imao je moždani udar, pa je to bio haos stvarno kad sam bila u Mostaru. Uletela sam pravo s puta na rođendan, pitala Lunu, ona mi je rekla da Marko nije mogao, da je bio sprečen. Tu smo proslavili, nisam ulazila u detalje šta i kako. Nisam ni pitala o čemu se radi kada je sve OK - ispričala je pevačica koja je u emisiji gostovala s ćerkom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

22.03.2023 23:06

Zafalilo medijske pažnje.