Uhvatili smo Anabelu i Miljkovića ZAJEDNO u centru grada: Ovo je DOKAZ o njihovom POMIRENJU, Luna ne krije sreću! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Marko Miljković su se definitivno pomirili!

Uhvatili smo Anabelu i Miljkovića ZAJEDNO u centru grada: Ovo je DOKAZ o njihovom POMIRENJU, Luna ne krije sreću! (FOTO)

Foto: E-Stock, ST/D. Kadić

Dugo se pričalo o tome da su se Anabela Atijas i Marko Miljković nakon dugo vremena pomirili, zarad porodičnog mira, a sada je isplivao i dokaz koji potvrđuje gradske spekulacije. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Miljković i Anabela Atijas se pomirili

 

Naime, današnji dan Marko Miljković proveo je u društvu dobrog prijatelja Uroša Ćertića, Lune Đogani, a ono što je sve iznenadilo jeste što je u svemu tome bila prisutna i Anabela. Na Instagram profilu Uroš je zabeležio trenutak sa društvom, a potom označio Miljkovića i Anabelu, čime su potvrdili gradske priče da su se pomirili. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Miljković i Anabela Atijas pomirenje

 

Podsetimo, Anabela i Miljković zaratili su žestoko još pre rijalitija ,,Zadruga", a tokom emitovanja ovog TV formata jedno drugom su izrekli gnusne uvrede i reči, ali izgleda da je sada sve iza njih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Kiki

26.03.2022 20:45

Jadna Luna. Ovi će se ponovo spariti.

Panda

26.03.2022 21:33

Sada će da se pare za sve pare.

Ana

27.03.2022 03:47

Jadna Luna.