PRVE FOTKE MILJKOVIĆA U POLICIJI: Marko u jeku skandala sa Lunom Đogani završio u MUP-u! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.03.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković završio u policijskoj stanici!

PRVE FOTKE MILJKOVIĆA U POLICIJI: Marko u jeku skandala sa Lunom Đogani završio u MUP-u! (GALERIJA)

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Marko Miljković u jeku skandala sa da se rastao sa suprugom Lunom Đogani, nakon čega se otkrilo da se sve izrežirali, kako bi dobili na publicitetu, on je završio u policijskoj stanici. 

Ekipa Paparaco lova pratila je MIljkovića u stopu, te su zabeležili i prve kadrove njegovog odlaska u policijsku stanicu na Bežanijskoj kosi, gde je i prijavljen kao prebivalište. On se neko vreme zadržao, kako je saopšteno u emisiji, a potom napustio prostorije i uputio se ka stanu. 

 

Tokom jučerašnjeg uživo prenosa na Jutjub kanalu, Miljković je tvrdio da je otišao do policije zbog lične karte. 

- Ovo je najnovija teorija. Ja sam danas bio u policiji, ima tekst gde piše da sam te prebio. Dotle je došlo, ja sam danas išao u policiju, kada sam išao u ličnu kartu, pa me je možda neko slikao. 

Foto: Youtube.com printscreen

 

 

Dakle, Miljković se već unapred ogradio i pravdao svojim pratiocima, sa izgovorom da ga je neko ,,možda" uslikao kako ulazi u stanicu, što se i desilo. Da li je ovo u pitanju još jedna režija od strane MIljkovića, ostaje nam da vidimo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading