PEVAČICA OTKRILA ŠTA VOLI DA RADI ISPOD POKRIVAČA: Kristina Agilera progovorila o svojim najluđim fetišima i mestima za vođenje ljubavi!

Autor:

Zabava

06.04.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovna pevačica, Kristina Agilera, progovorila o svim škakljivim temama i otkrila svoju najdublju intimu!

PEVAČICA OTKRILA ŠTA VOLI DA RADI ISPOD POKRIVAČA: Kristina Agilera progovorila o svojim najluđim fetišima i mestima za vođenje ljubavi!

Foto: Instagram.com

Slavna pevačica, Kristina Agilera, veoma otvoreno govorila je u javnosti u svom se*sualnom životu, iznosivši poprilično intimne detalje. Otkrila je sve o s*ksu u avionu tokom leta, i to, kako kaže, ispod pokrivača, ali i u muzičkom studiju naslonjena na zvučnu ploču.

Ona je, takođe, priznala koliko joj je važan o*alni se*s, kao i to da mora imati partnera, koji je spreman da je u svemu tome isprati.

- Seksualnost je vrlo specifična stvar, ono što bi se nekome moglo svideti, drugome možda ne bi, a intimnost ima različite nivoe - rekla je pevačica, pre nego što se prisetila gubitka nevinosti.

- Smešno je što se stekla takva slika u javnosti o meni, a ustvari sam dosta kasno izgubila nevinost. Dogodilo se to kasnije nego što mislite - kratko je spomenula.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristina Agilera

 

Agilera i Rutler u vezi su od 2009. godine kada su se upoznali na setu filma “Burlesque”, u kojem je talentovana zvezda ona glumila.

- Metju je posebna osoba. Stvarno smo se zbližili na snimanju filma. On je vrsta osobe s kojom možete provesti sate na telefonu razgovarajući i odjednom shvatite da je već dan - ispričala je magazinu "People" 2010. godine.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Agilera

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading