ZDRAVKO ČOLIĆ GODINAMA BIO LUD ZA OVOM POZNATOM GLUMICOM: Posvetio joj je pesmu, a sreli su se nakon rata! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić bio je dugo zaljubljen u poznatu glumicu!

ZDRAVKO ČOLIĆ GODINAMA BIO LUD ZA OVOM POZNATOM GLUMICOM: Posvetio joj je pesmu, a sreli su se nakon rata! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač Zdravko Čolić bio je, a i dalje je jedan od najvećih zvezda bivše Jugoslavije. Zdravko je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim ranije su za njim ludele mnoge poznate dame, a među njima je i jedna glumica.

Pevač je o svojoj nekadašnjoj ljubavi - glumici Jasni Orneli Bery retko je govorio u javnosti. Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

 

 

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega - rekla je Jasna u jednoj emisiji.

- Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao.

 

 

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je Jasna.

- Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On je harizmatična ličnost. Ima ono nešto što je uspeo da zadrži i posle toliko godina. Pre svega je dobar čovek. Tu iskru u njegovom oku koja ne prestaje da zrači videla sam čim sam ga upoznala - rekla je Berijeva u jednom intervjuu.

 

 

Ona je gumila u filmovima "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Džoli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Не доводити људе у забуну

06.04.2023 16:58

Песма Ноћ ми те дугује је ауторско дело, чији су текст написали Марина Туцаковић, Момчило Бајагић Бајага и Љиљана Јорговановић.[1] Песма Ноћ ми те дугује је ауторско дело, чији су текст написали Марина Туцаковић, Момчило Бајагић Бајага и Љиљана Јорговановић. Музику за песму радио је сам Чолић, а аранжман Слободан Марковић и Чолић.