MORA DA VODI RAČUNA: Jami progovorila o naslednici i otkrila da je skroz upućena u njeno ŠKOLOVANJE! Preslišavam je!

Autor: A.I

Zabava

05.04.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jasna Milenković Jami odavno se povukla sa javne scene, ali povremeno se ipak pojavi u nekim emisijama i često govori o svojoj ćerki Lei na koju je ponosna jer je jako dobar student.

MORA DA VODI RAČUNA: Jami progovorila o naslednici i otkrila da je skroz upućena u njeno ŠKOLOVANJE! Preslišavam je!

Foto: Republika

Jami je sada otkrila kakav odnos ima s Leom koja studira Fakultet za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost, te kaže da je do detalja upućena u ćerkino školovanje:

 Ona je uz mene skroz kao što sam ja preko nedelje uz nju kad je fakultet u pitanju. Njeno gradivo znam jer je ja propitujem. Ušla sam u sitna crevca i mogla bih da gostujem u "Hit Tvitu". Svi njeni prijatelji obožavaju Jami i meni je puno srce jer mlade generacije vole i ono što smo pravili devedesetih. Mora da vodi računa i van medija zbog toga što mislim da tako treba. Mogu da budem nepoznata i poznata, ali svaka devojka koja raste, pogotovo u ovom gradu mora da vodi računa. Bogu hvala trend nije uticao na nju - govorila je ona.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Jami sa ćerkom

Pevačica se osvrnula na Leino detinjstvo i ratnih vremena tokom kojih je pevala u Hrvatskoj sa sve ćerkicom u naručju:

- Teški su bili dani, ali mogu da kažem da sam jednom momenta kad je bilo najžešće išla u Vukovar, pevala i sve što sam videla i doživela, žene u maskirnim odelima, beba sa jedne strane, puška sa druge, sve u raspadu, a ti dođeš da pevaš i da im nekako podigneš moral... To su mučne stvari - poručila je ona u emisiji Premijera.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

06.04.2023 01:37

Ne zna se ko je nakaradnija,da li majka ili cerka

Veki

06.04.2023 08:57

Grozne su obe