GDE JE DANAS JELENA JEVREMOVIĆ? Krenula je stopama legendarnog oca, a onda nestala! Njen život obeležila je i BORBA SA RAKOM (FOTO)

Autor: A.I

Zabava

05.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre više od 10 godina ćerka našeg poznatog pevača Mikija Jevremovića stavila je tačku na muzičku karijeru.

GDE JE DANAS JELENA JEVREMOVIĆ? Krenula je stopama legendarnog oca, a onda nestala! Njen život obeležila je i BORBA SA RAKOM (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Legendarni muzičar Miki Jevremović izgradio je karijeru o kojoj sanjaju mnogi mladi pevači. Na brojnim nastupima pratila ga je i ćerka, Jelena Jevremović i svi su mislili da će krenuti očevim stopama.

Jelena je još kao dete pokazala neosporan talenat za muziku. Godinama se takmičila na festivalima, a 2002. godine je snimila i svoj prvi album. Snimila je i duet sa poznatim ocem Mikijem Jevremovićem, "Ljubav je greh", koji je postao hit koji se i danas sluša.

Ipak, na posletku, Jelena odlučuje da se povuče sa javne scene. Njen život su obeležile brojne borbe, a domaći mediji su pisali i o bolesti koja joj je promenila način života.

- Ovo nije poruka samosažaljenja, niti patetike. Ovo je iskrena molba i apel na sve devojke i žene, naročito na one koje se osećaju zdravo i u skladu sa tim žive, bezbrižno, kao što sam ja. Molim vas, ne zapostavljajte vaše grudi! Nismo ni svesne koliko je opaka i podmukla bolest tumor dojke. Tiho dođe, tiho se širi, i u jednom danu nas obriše kao gumicom - ispričala je Jelena svojevremeno, pa je dodala:

- Nismo rođene naučene, nije dovoljno da ‘pipamo‘ grudi i laički tvrdimo kako je tu sve u redu. Nismo stručne, ne znamo, zato moramo ići redovno na ultra zvuk dojki (na 6 meseci), kao i na mamografiju (od 40. godine na svakih 18 meseci). Rokovi za redovne preglede su se smanjili, jer obolelih, naročito mladih žena, je sve više - rekla je Jelena tada. 

Odluka da napusti muzičku karijeru iznenadila je mnoge. Ipak, ona je, kao i mnogo puta do tada, bila iskrena i govorila je otvoreno o razlozima povlačenja sa javne scene.

Tada je ispričala da je veoma teško podnela to što joj se roditelji razilaze posle 30 godina braka, naglo je izgubila deset kilograma i završila u bolnici usled komplikacija sa crevima.

Tada je sudbina umešala prste, pa je igrom slučaja i potpuno neplanirano završila u Parizu, gde je upoznala sadašnjeg supruga. Ubrzo su dobili dvoje dece i otpočeli zajednički život u Beogradu. 

Nakon udaje počela je da se bavi manikirom i svoj život posvetila je tom poslu i i porodici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading