KEBA OTKRIO DA JE PESMU POSVETIO BAKI MILICI, PA PROZVAO AMIDŽIĆA: Ako ne bude imala 200.000 pregleda, nije ti dobra emisija!

Autor: A.I

Zabava

04.04.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba otkrio je u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića da je jednu pesmu posvetio svojoj babi Milici.

KEBA OTKRIO DA JE PESMU POSVETIO BAKI MILICI, PA PROZVAO AMIDŽIĆA: Ako ne bude imala 200.000 pregleda, nije ti dobra emisija!

Foto: printscreenPinkTV

Pevač Dragan Kojić Keba gostuje večeras u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrio prisetio se svoje babe Milice i otkrio da joj je posvetio pesmu.

- Siguran sam, ne bude li imala posle emisije preko 100.000 ili 200.000 pregleda onda ti nije gledana emisija. Jel si razumeo?- rekao je Keba.

Jesam razumeo, sad morate- odgovorio je voditelj. 

Republika

Foto: printscreenPinkTV

Dragan Kojić Keba u emisiji "Amidži šou"

- Nadamo se da će biti - kaže Keba, a onda je započeo da peva stihove uz gitaru u rukama: "Milice, lepotice od kada sam te video više nisam svoj."

Keba je opisao kako je nastala pesma. 

- Sećam se moje babe Milice, nažalost više nije u realnom obliku, najleopše mlečne proizovde je pravila pa kad dođe u Loznicu da prodaje te proizovde i dalje mi miriše to na babu i proizvode, onda mi ispod kecelje tutne parice u džep. Taj osećaj me i dan danas drži i ta pesma je nastala iz sećanja na nju kao babu i na sve Milice kojima neko kaže Milice.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading