ISTINA ĆE IZAĆI NA VIDELO: Bivši takmičar ZVEZDA GRANDA progovorio o AFERI MITO i Snežani Đurišić

Autor: A.I

Zabava

04.04.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar "Zvezda Granda" Isak Šabanović iako se do sada nije oglašavao povodom skandala koji se nedavno dogodio u "Zvezdama Granda", kada je bivši takmičar Dušan Vukadinović optužio pevačicu Snežanu Đuričić da mu je tražila pare kako bi prošao u sledeći krug, sada je dao komentar na celu priču, ali i otkrio sa kim bi voleo da snimi duet.

ISTINA ĆE IZAĆI NA VIDELO: Bivši takmičar ZVEZDA GRANDA progovorio o AFERI MITO i Snežani Đurišić

Foto: ST/Dragan Kadić

- Kad skupim malo hrabrosti, postaviću to pitanje Sanji Vučić - otkrio je Šabanović i prizano da je oduševljen glasom naše pevačice, te bi zbog toga želeo sa njom da napravi saradnju.

On je prokomentarisao i skandal u "Zvezdama Granda", u takmičenju u kom se i on proslavio.

Republika

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić

- Čuo sam za to, nemam ništa pametno da ti kažem. Sad da li je istina ili nije, to će se videti naravno kao što sam video- rekao je Šabanović za Blic. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Isak Šabanović

Kako mu je mentor tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" bio Aleksandar Milić Mili, prizanje da bi opet njega birao, a ukoliko ne bi mogao onda su to Viki Miljković ili Đorđe David.

- Verovao ili ne, uzeo bih Viki Miljković ili Đorđa Davida - rekao je Šabanović, a šta je još otkrio o svojoj karijeri pogledajte u video snimku u okviru teksta.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Viki Miljković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading