EMIR ĐULOVIĆ PRIZNAO DA LI PRATI DABOVIĆEVU NA ONLYFANSU! Pevač otkrio detalje odnosa sa Milicom, pa progovorio o SUĐENJU sa Andreanom Čekić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Đulović snima novi spot, a sada je progovorio o detaljima iz karijere.

EMIR ĐULOVIĆ PRIZNAO DA LI PRATI DABOVIĆEVU NA ONLYFANSU! Pevač otkrio detalje odnosa sa Milicom, pa progovorio o SUĐENJU sa Andreanom Čekić! (VIDEO)

Foto: Damir Dervišagić

Pevač Emir Đulović vratio se na velika vrata scene, a sada je otkrio šta sve ima u planu.

- To što me nije bilo radili smo na terenu dosta  i taj period smo koristili da pripremamo moj novi album koji izlazi u aprilu, sedam spotova, duet sa Slađom Allegro, zaista mi je čast i zadovoljstvo da sam snimio takvu pesmu sa takvim vokalom - rekao je on, a kako mu je u sledećem spotu gost Milica Dabović, on je otkrio u kakvom su odnosu:

Republika

Foto: Damir Dervišagić

Emir Đulović i Slađa Allegro snimili duet

- Upoznali se u jednoj emisiji, postali jako dobri prijatelji i ona je sada tu da ulepša ceo projekat.

Kako je Milica aktivna na stranici Onlyfans, Đulović je otkrio da li je prati na istoj.

- Ne, nemam uopšte ni profil tamo, ali ono što znam o Milici jeste da je vrhunski sportista i neko ko je iza sebe ostavio mnogo dobrog rada i ja na taj način poznajem Milicu.

Republika

Foto: Damir Dervišagić

Emir Đulović o novim projektima

O skandalu sa Andreanom Čekić zbog pesme ''Cipele'' govorilo se mesecima, a on je sada otkrio da li su u kontaktu i kako teče suđenje.

- Nismo u kontaktu. Meni je energija i sve fokusirano na moj album. Na tu temu bolje da pričate sa autorom i sa njima, ja sam isključen baš iz te teme - rekao je pevač za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading