ĐANI OTVARA KAFANU NA IBARSKOJ! Folker hoće u ugostitelje, ulaže 300.000 evra!

Autor:

Zabava

28.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani bi s radovima trebalo da počne već na leto u dogovoru s prijateljem koji ga savetuje.

ĐANI OTVARA KAFANU NA IBARSKOJ! Folker hoće u ugostitelje, ulaže 300.000 evra!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Đani

Pevač Radiša Trajković Đani planira da otvori kafanu na Ibarskoj magistrali, na deonici gde su nekad bile one čuvene u kojima su karijere i bogatstvo stekli mnogi estradnjaci.

Kako Republika saznaje, folker planira da uloži oko 300.000 evra u sređivanje povećeg placa, na kom će se, pored kafane, graditi još jedan pomoćni objekat za osoblje koje bude zaposlio.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Radiša Trajković Đani 

- Đani voli kafanu, već je ranije imao neko iskustvo u ugostiteljstvu, ali mu je bila želja da ima svoju kafanu, koju će da sredi po svojim merilima i da je nazove "Kod Đanija". Pošto se većina kafana koje su nekad bile popularne na čuvenoj Ibarskoj magistrali zatvorila, on je hteo da oživi posao. Mnogi pevači su baš tamo počeli karijere, tamo su se obogatili i taj kraj je bio čuven po dobrom provodu. Bogatstvo su tamo stekli Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Zorica Marković, Mitar Mirić, Nada Topčagić, cela ta starija garda pevača - kaže upućeni izvor blizak pevaču i otkriva da Đani prve radove planira na leto:

- Đani je prvo pričao sa svojima kod kuće, pa s prijateljima. Nema ko ga nije podržao, svi znaju koliko voli kafanski život, tako da sa svih strana ima podršku. Oko 300.000 evra će da ga košta sve, ali zna da će da se isplati. On je već pričao s prijateljem iz tog kraja, pa su razradili ceo biznis-plan. Na leto počinju radovi, a kad se sve završi, Đani planira da okupi celu estradu na otvaranju. Sve gradi od nule, dvorište u etno-fazonu, kafanu i pomoćni objekat za zaposlene.

Republika

Foto: Instagram.com

Đani sa suprugom Slađom

Pozvali smo folkera za više detalja, ali nam se na telefon javila njegova supruga Slađana Trajković, koja je objasnila da je još rano da se priča o tome.

- Đani mi je rekao da ništa ne smem da pričam! Jednom sam tako dala intervju, pa se zamalo nismo posvađali. On planira da priča uskoro o svemu, a od nas svih ima podršku za sve. Mogu da kažem samo da će svi da se oduševe, njegove kolege pogotovo jer su mnogi u tom kraju napravili ime i sve ono što danas imaju. On voli kafanu, da se druži s ljudima i mislim da će ovo više da mu bude hobi nego posao - poručila je folkerova supruga za Republiku.

Već se oprobao kao gazda

Inače, Đani je dugi niz godina bio suvlasnik jednog restorana u Beču sa Predragom Barnićem, srpskim ugostiteljem koji je hapšen zbog posedovanja oružja i oko pet kilograma droge. Folker je jednom prilikom otkrio da je na nagovor prijatelja i supruge Slađane počeo da vodi restoran u centru Beča, a u poseti mu je bio i voditelj Ognjen Amidžić, u čijoj emisiji se i pohvalio da raspolaže ugostiteljskim objektom.

Foto: Republika.rs

Zorica Marković

Zorica: Na Ibarskoj su se mnogi obogatili

Pevačica Zorica Marković rekla je nedavno za naš list da su mnoge pevačice zaradile bogatstvo pevajući u kafanama na Ibarskoj magistrali, a ona je tamo naučila kako se posluje, pa je svojevremeno pokrenula biznis u ugostiteljstvu:

- Mnoge pevačice su tamo počele, Vesna Zmijanac je zaradila nenormalne pare. Sve je pametno uložila, kuće, placeve. Isto sam i ja radila, cela ta starija garda pevača. Tamo se dobro zarađivalo, radilo se i provodilo. Nikad nije bilo problema, to je bilo pravo boemsko vreme i znalo se ko za koje pare peva. Mada, punili su se džepovi najviše od bakšiša. Tu sam pokupila zanat, pa otvorila svoje kafane. Danas poslujem čistog obraza, nikad nikoga nisam zavrnula ni prevarila. Pričalo se da ne isplaćujem muzičare u svojim objektima, ali to govore sitničari. Uvek je svako dobro plaćen, a kod mene se uzimaju najbolji bakšiši. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading