BIZARNO! Panter igra, ali Panter i SUDI: Nesvakidašnja situacija pred meč Partizana i Barselone!

Autor:

Sport

28.03.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za rubriku "verovali ili ne".

BIZARNO! Panter igra, ali Panter i SUDI: Nesvakidašnja situacija pred meč Partizana i Barselone!

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Partizana u utorak od 20.30 u beogradskoj "Štark areni" igraju meč 31. kola Evrolige protiv Barselone.

Crno-beli traže pobedu kojom bi skoro sigurno stigli do top osam faze, a veoma zanimljiva, bizarna i nesvakidašnja situacija obeležiće ovaj meč.

Naime, Panter će na ovoj utakmici igrati, ali će Panter isto tako na meču Partizana i Barselone suditi! Kako je ovo moguće? Stiže objašnjenje!

Dobro znamo da je Kevin Panter kapiten i jedan od najvažnijih igrača u četi Željka Obradovića, te nema sumnje da će i protiv Barselone biti jedan od lidera tima. Pravdu na meču Partizana i katalonskog giganta deliće sledeća sudijska trojka - Ana Panter, Boris Rižik i Sefi Šemeš.

 

 

Dama zanimljivog prezimena dolazi iz Nemačke i biće drugi arbitar meča, te će biti zanimljivo videti kako će se snaći u ovoj ulozi, te da li će imati milosti prema "prezimenjaku" Kevinu.

Ne slažu se košarkašu Partizana i Nemici prezimena u potpunosti, ali kada se prevedu na srpski - oba se čitaju kao Panter (Kevin Punter i Anne Panther).

Nesvakidašnja situacija koja je postala više nego zanimljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading