SERGEJ ĆETKOVIĆ PROGOVORIO O ĆERKAMA! Pevač priznao da je zabrinut zbog jedne stvari: To mi je PORAŽAVAJUĆE!

Autor:

Zabava

26.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sergej Ćetković govorio je o roditeljstvu i ćerkama.

SERGEJ ĆETKOVIĆ PROGOVORIO O ĆERKAMA! Pevač priznao da je zabrinut zbog jedne stvari: To mi je PORAŽAVAJUĆE!

Foto: RTV Pink

Pevač Sergej Ćetković bio je gost u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' gde je govorio o novoj sezoni ''Pinkovih zvezdica'', a onda se osvrnuo i na svoje razgovore sa ćerkama Milom i Lolom.

- Tu postoji neka rutina i navike od prošlih sezona, ali sada imamo nove članove žirija, novu decu, puno noviteta... A ja i dalje blažen među ženama. Mislio sam da će mi biti teže, ali uvek nađem svojih dva minuta i kažem šta mislim. Super je energija, super smo se uklopili - priča pevač i dodaje da su on i njegove kolege posvećeni maksimalno ovom projektu:

Republika

Foto: RTV Pink

Sergej Ćetković o Pinkovim zvezdicama

- Bitno je da iskoriste to što su tu, da uživaju. Mi im dajemo komentare koji su korisni za dalji budući rad. Vidim da usvajaju ono što pričamo, to su take gradacije i u pevanju, ponašanju na sceni, a to je bitno kada su već tu. Svako bira ono što mu leži, što može da iznese na svoj način. Svi su jako autentični, imaju svoj pečat, način na koji donesu neku pesmu u toku emisije bude fenomenalan. Jako mi je drago zbog toga. Dve godine smo imali pauzu zbog korone, sada su stasali...

Republika

Foto: RTV Pink

Sergej Ćetković o današnjoj omladini

Nedavno je Ćetković skrenuo pažnju na društvenim mrežama na jedan slučaj koji ga je iznenadio neprijatno. Naime, radi se o deci od desetak godina koja su konzumirala elektronske cigarete i nargile.

- Ne znam u kom pravcu sve ovo ide, ali očekujem od medija, od ljudi koji su roditelji ili treba to da budu, da znaju šta se dešava oko nas. Toga imate svakog dana, deca od 10 ili 12 godina mogu da kupe svuda uređaje te koji navodno nisu štetni. Oni to koriste javno, bez ikakvog blama. Meni je to poražavajuće. Ja pričam sa svojom decom, ona znaju šta je dobro, a šta ne... Iako znam da je možda neko od njihovih drugarica ili drugova nekada to i probao ili su videli da to neko koristi. Za decu neke stvari nisu, nisu ni za nas, a ne za njih. Treba non-stop da pričamo o tome, da skrećemo pažnju na ono što se dešava oko nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading